Jun
24

Despre noi

Informatii despre firma Art of Swimming

artofswimming

Compania Art of Swimming a fost infiintata in anul 2008, dorinta fondatorilor fiind aceea de a sustine inotul romanesc, atat in ceea ce priveste punerea la dispozitie a echipamentului de calitate necesar practicarii in bune conditii a sportului preferat, cat si in ceea ce priveste mediatizarea activitatii competitionale si promovarea individuala a sportivilor cu cele mai bune rezultate.

Inotul se numara printre acele sporturi de care sustinatorii performerilor romani afla numai cu ocazia Olimpiadei: afla ca suntem buni, sau afla ca nu avem suficiente resurse, sau afla ca putem face liste de impedimente care duc la neaparitia rezultatelor internationale mult ravnite. Dar inotul romanesc produce efecte competitionale permanente: avem copii talentati si dedicati atat de spectaculosul sport pe care incercam sa-l punem in lumina reflectoarelor. Ca acesti copii se transforma in juniori valorosi, este povestea care merita s-o facem cunoscuta celor care muncesc pentru acest sport, celor care ar putea face mai mult pentru acest sport, si, nu in ultimul rand, celor care sunt indecisi ce sport sa imbratiseze.

Ca orice pasiune, practicarea inotului incepe cu o initiere. Trecerea la performanta se face mai mult sau mai putin cu intentia de a deveni un mare campion. Insa, odata patruns pe terenul vietii competionale, inmugureste in fiecare copil dorinta de nestavilit de a urca pe podium. Romanii, in sangele carora curge amalgamul de aspiratii individualiste si nationaliste, manati de orgoliu, de nazuinta afirmarii, de impetuosul imbold de a fi cel mai bun, au marea sansa sa reprezinte cu cinste natia romana si in acest domeniu. Insa trebuie sustinuti. La fel ca in orice alt domeniu, fara sustinere, talentele se pierd inainte sa-si dovedeasca nepretuita valoare.

E la-ndemana oricui sa acuze. E la-ndemana oricui sa gaseasca scuze. Insa, daca fiecare dintre noi – cei interesati sa scoatem din anonimat frumusetea si satisfactia pe care ni le daruiesc acest sport – ar participa in mod individual, altruist si determinant cu o infima contribuitie de orice natura (materiala, morala, mediatica), am genera aceeasi forta care a sustinut pe culmile gloriei fotbalul romanesc, gimnastica romaneasca, handbalul romanesc si toate celelalte sporturi de care ne amintim doar in efemerele momente ale marilor competitii internationale.

logo-tyr